БНР Днес е първият ден на новия политически цикъл след цикъл, продължил

...
БНР
Днес е първият ден на новия политически цикъл след цикъл, продължил
Коментари Харесай

Вацев: Слави Трифонов ще управлява България, както Джо Байдън - САЩ

 БНР " Днес е първият ден на новия политически цикъл след цикъл, траял 30 години. Досегашната политическа система катастрофира... Слави Трифонов ще бъде титуляр и любимец на сегашната политическа пролет “. Това сподели пред БНР анализаторът Валентин Вацев. 

По думите му трите систематични партии са в исторически залез: 

" Партията на българското чиновничество няма опция да ръководи под името ГЕРБ, а Българска социалистическа партия се е трансформирала в полесражение сред Свидетелите на Станишев и Корнелистите от седмия ден. Партията на салдото и опосредяването Движение за права и свободи не можа да удържи позициите си “. 

В предаването " 12+3 “ Вацев добави: 

" Слави Трифонов ще ръководи както Джо Байдън в Съединени американски щати. Байдън не ръководи, а ръководят неговите над 200 съветници. Не би трябвало да гледаме персоналния темперамент на Трифонов, интересното е кои политически елитарни управнически кръгове ще вземат позиции в сенчестото място зад тила му. Те могат да дойдат от ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Съюз на демократичните сили... Предстои ГЕРБ да се преориентира към Слави Трифонов и в случай че той не внимава, може да получи голяма зестра от влюбеното във властта държавно чиновничество. В дебрите на ГЕРБ ще стартира разлепване от тялото на партията и ще стартират да се движат свободните йони на българския държавен служител “. 

Според анализатора за Съединени американски щати е значимо дали България ще има държавно управление, което да е готово да е подготвена да взе участие в антируската акция. 

" Има кой да каже кое е вярното държавно управление за България. България е част от натовския антируски фронт “. 

Вацев прогнозира нови избори до началото на идната година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР